Kdo smo?

Več kot deset let delovnih izkušenj in množica zadovoljnih pacietov
pričajo o kakovosti našega dela. Pridite k nam in sami se boste prepričali, da obisk pri zobozdravniku ni nujno stresen in boleč.
 

Zakaj bi izbrali nas?

  • Opravljamo kvalitetne in
     visokoestetske storitve
  • Nudimo garancijo na delo
  • Kratka čakalna doba
  • Vzamemo si čas za pacienta
  • Uporabljamo vrhunske materiale
 

Kakšen je naš način dela?

Psihološka priprava je najbolj pomembna

Največkrat se zgodi, da pridejo pacienti prestrašeni k zobozdravniku, saj roko na srce, nihče ne mara "vrtanja" po zobeh. Zato je toliko bolj pomembna pravilna priprava na zobozdravstvene posege.

Zaupanje, prijazna beseda in nasmeh na obrazu

Vsakemu pacientu posvečamo maksimalno pozornost, ker bi radi razumeli vaše težave, skrbi in želje. Individualen pristop in osebna obravnava vsakega pacienta bosta zagotovila vaše dobro počutje in zaupanje nam in našim strokovnim sodelavcem. Pri nas ne boste sedeli z odprtimi usti in v nevednosti čakali in domnevali, kaj se bo zgodilo.

Mi si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vam razložimo, kaj bomo delali, kako in zakaj, in sicer z vam najbolj razumljivimi besedami. Naš cilj je najti rešitev za vsakega pacienta. Vsi postopki, ki jih izvajamo, so namenjeni prevenciji in zaščiti ter ohranjanju vaših naravnih zob.

Zelo veliko pozornosti namenjamo edukaciji pacientov, ker na tak način pomagamo doseči in vzdrževati čim boljše stanje vaše ustne votline. Po končanem obisku pri nas boste imeli nov nasmeh in popolnoma novo doživetje stomatologije.

Andrej Abrahamsberg
Andrej Abrahamsberg, dr. dent. med.